Adres: Street Claudio Marcelo 17th Cordoba 14002 İspanya
OIC/SMIIC 2:2019 standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.
Helal Akreditasyon Numarası
2024-048
Helal Akreditasyon Kapsamı
Ekte belirtilmiştir
İlk Helal Akreditasyon Tarihi
08.03.2024
Helal Akreditasyon Bitiş Tarihi
08.03.2029
Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.
Grup | Kategori | Alt Kategori | Dahil olan faaliyetler | ||
---|---|---|---|---|---|
Gıda ve yem işleme | C | Gıda üretimi | CI | Helal kesim & dayanıksız (çabuk bozulabilen) hayvansal ürünlerin işlenmesi | • Helal kesim (kesme ve paketlemeye) çermek üzere büyükbaş ve küçükbaş hayvanlardan elde edilen çiğ et (mezbaha) ve Büyükbaş ve küçükbaş hayvanlardan elde edilen taze, soğutulmuş, dondurulmuş, derim dondurulmuş et |
CII | Dayanıksız (çabuk bozulabilen) bitkisel ürünlerin işlenmesi | Meyveleri, sebzeleri, tahılları, sert kabuklu meyveleri, taze meyve sularını, kuru/kurutulmuş ürünleri ve bakliyeti içeren bitkisel ürünlerin üretimi, işlenmesi ve paketlenmesi | |||
(Biyo) Kimyasal | K | (Biyo) Kimyasalların üretimi | • Gıda katkı maddelerinin üretimi • İşlem yardımcılarının üretimi • Vitamin üretimi • Mineral üretimi • Biyokültür üretimi • Aroma vericilerin üretimi • Enzimlerin üretimi dahil olmak üzere biyokimyasallar |
Address: Street Claudio Marcelo 17th Cordoba 14002 Spain
Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the
attached scope.
Halal Accreditation Number
2024-048
Halal Accreditation Scope
Shown in annex
Initial Halal Accreditation Date
08.03.2024
Expiry Date
08.03.2029
This certificate is valid with the accreditation scope until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.
Cluster | Category | Sub-category | Included Activities | ||
---|---|---|---|---|---|
Food and feed Processing | C | Food Manufacturing | CI | Halal slaughtering & processing of perishable animal products |
• Halal slaughtering (Raw meat from bovine and ovine [slaughterhouse]) including cutting and packaging and fresh, chilled, frozen, deep-frozen meat from bovine and ovine |
CII | Processing of perishable plant products | Production, processing and packaging of plant products including fruits, vegetables, grains, nuts, fresh fruit juices, dried products and pulses | |||
Biochemical | K | (Bio) Production of Chemicals | Biochemicals including: • Production of food additives • Production of processing aids • Vitamin production • Mineral production • Bio-culture production • Production of flavourings • Production of enzymes |